Bilklager.no hjelper norske bileiere med å kreve og oppnå rettmessig kompensasjon.

Tjenesten drives av Norges fremste ekspert på klagesaker, Dag Rune Flåten, som gjennom tidligere saker har sørget for at flere enn 1.700 kunder har vunnet frem mot banker, bilindustrien, finansforetak og flyselskap. Til sammen har de mottatt mer enn 500 millioner kroner i kompensasjoner.

Ved å delta i våre klagesaker, får du rettet ditt krav sammen med en rekke andre bileiere som er rammet av akkurat de samme problemene. Du slipper å gjøre hele jobben selv, eventuelt betale en advokat eller en annen ekspert for å gjøre jobben for deg.

Du kan selv velge om du vil delta gratis eller om du vil betale en påmeldingsavgift, noe som gjør at din økonomiske risiko er svært begrenset i forhold til om du skulle betale hele prosessen selv. Vi henter inn kompetente ressurser, advokater eller andre, for å oppnå et best mulig resultat hver gang.

Tusener av bileiere har overlatt klagene sine til oss og vi tar selvsagt denne tilliten på alvor. Vi gir oss ikke, men står på helt til saken er i mål. Enkelte saker tar tid, men vi holder deg oppdatert gjennom hele prosessen gjennom våre nyhetsbrev.

Dersom du har en bil som kvalifiserer for en av våre pågående saker, ikke nøl med å melde deg på.

About Us
DNB

Fra 2014 til 2016, sørget vi for at nærmere 1.500 kunder fikk tilbake mer enn 400 millioner kroner fra noreges største bank, DNB, etter feilslåtte investeringer i fondet DnB NOR Eiendomsinvest. Dagens Næringsliv publiserte en artikkel om saken den 31.01.2015: “DNB punger ut etter fondsfiasko”.

Trykk her for å lese artikkelen

Vi vant over 97% av sakene våre og kundene fikk i snitt tilbake mer enn 70% av investeringen. De som ikke benyttet seg av tjenesten vår, tapte mer enn 70%.

Tesla

I 2017 tok vi tak i Teslas feilaktige markedsføring av toppmodellen Tesla Model S P85D. De påstod at den hadde 700 hestekrefter, men tester viste at den “bare” hadde 462 – vanvittige 30% mindre! Rundt 1.500 av disse bilene var solgt i Norge. 30.05.2018 publiserte Dagens Næringsliv artikkelen «Jens Ulltveit-Moe har inngått forlik i søksmål mot Tesla».

Trykk her for å lese artikkelen

Alle kundene våre ble kompensert, mens de som ikke krevde en erstatning, satt igjen med ingenting.Nordic Securities

I 2017 tok vi tak i det norske meglerhuset Nordic Securities. De hadde solgt kundene sine aksjer i sitt eget morselskap; Nordic Group, og det til fantasipriser. Dagens Næringsliv publiserte følgende artikkel 12.02.2019: “Inngår forlik i massesøksmål mot Nordic Securities”.

Trykk her for å lese artikkelen

Det var i overkant av 200 aksjonærer i Nordic Group da vi tok tak i denne saken, og mange av dem hadde gyldige krav.

Ganske tidlig i prosessen med Nordic Securities-saken, kom vi i kontakt med TV2. Også de viste interesse for hva meglerhuset hadde bedrevet og 17.02.2017 besøkte de oss og laget en reportasje om arbeidet vårt.

Trykk her for å lese artikkelen

Utviklingen av tjenesten

De første årene ble klagesakene kjørt gjennom selskapet Klagehjelp, som på det meste hadde over 50 medarbeidere, i tillegg til advokater, etterforskere, regnskapsfolk og andre eksterne ressurser. Det hele startet med en idé og det endte med at jeg bygget opp norges første klageselskap. Senere har klagehjelp blitt tilbudt gjennom spesialiserte prosjekt og selskap, hvor alt er spesialdesignet for å oppnå et best mulig resultat for hver enkelt deltaker. Jeg har etter hvert også åpnet opp for at investorer kan involvere seg, for å få fortgang i prosessene.